is een netwerk van experts

Op gebied van

complexe problematiek, samenwerken in de wijk

& gezond omgaan met alle uitdagingen

We werken aan Krachtige basiszorg
waarin het 4D-model centraal staat

Krachtige basiszorg

Is de basis van Volte. Krachtige basiszorg is een vernieuwende integrale aanpak gericht op bewoners met hoge gezondheidsrisico’s en problemen in meerdere leefdomeinen.

Het is een manier van kijken, leren en doen door álle professionals op gebied van zorg, sociaal welzijn en preventie in de wijk. Ze delen kennis en informatie en gaan met de klant op zoek naar een integrale oplossing van het probleem.

Het resultaat? Professionals kunnen beter hun werk doen, klanten plukken de vruchten van zorg- en dienstverlening op maat en de zorgkosten verminderen significant!

Wil je ermee aan de slag maak dan een vrijblijvende afspraak!

Download de brochure ‘Krachtige basiszorg’

4D-model

Volte werkt met het in de praktijk ontwikkelde 4D-model. Het 4D-model is een communicatie- en analysemodel voor professionals in het medische en sociale domein.

We gebruiken het model in de zorgverlening en ondersteuning  aan patiënten/cliënten met complexe problematiek, in de gespreksvoering en in de samenwerking.

Wat is het 4D-model

Lees een korte beschrijving van het 4D-model op deze pagina.

Download het digitale 4D-formulier

Veel professionals willen het ingevulde 4D-model graag koppelen aan het digitale patiëntendossier. Dat kan door dit 4D digitale formulier in te vullen en te gebruiken.

Bestel een 4D-blocnote

Wil je papieren versie van het 4D-model om te gebruiken in de spreekkamer bestel dan het 4D-blocnote. Deze zijn 5 euro per stuk maar bestel je meerdere exemplaren dan krijg je korting. Stuur een mail met je vraag en een vrijblijvende prijsopgave aan info@stichtingvolte.nl

Download gratis het eBook ‘Het 4 Domeinenmodel’

Volte heeft een eBook gemaakt over het 4 Domeinenmodel. Deze kun je direct bekijken en downloaden als je je inschrijft in ons adressenbestand. Zo kunnen we je – incidenteel – op de hoogte brengen van onze activiteiten via onze nieuwsbrief, die we een paar keer per jaar rondsturen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Volte

Over Volte

Volte is in het leven geroepen om professionals te ondersteunen te werken aan gezondheid bij complexe problematiek. Onze basis is de kennis en ervaring met de in Overvecht ontwikkelde integrale wijkaanpak Krachtige Basiszorg. Dit doen wij met scholing en begeleiding, met inspirerende bijeenkomsten voor professionals en door te innoveren.

Volte is lerend: de kennis die wij opdoen in opdrachten en projecten vergroot onze expertise over het werken in complexiteit . Dit verspreiden wij vervolgens weer. Wij werken voor alle professionals in de eerstelijn en het sociale domein, met specifieke aandacht voor de rol van de huisarts.

Uniek aan onze aanpak is het aandeel van de professionals in onze dienstverlening en productontwikkeling. Ook maken wij het werk graag persoonlijk en eenvoudig.

Contactgegevens

Stichting Volte

Daphne Wiersma
Coördinator scholing en ontwikkeling
06 28 620 126

Wypke Zuidweg
Algemeen coördinator
06 10 320 794

Postadres:
Kastordreef 1
3561 EJ Utrecht

KvK 30217375

Mail ons

Mail ons

1 + 1 = ?

Contactpersonen

Bestuur en advies

Trainers en begeleiders

© Copyright - Stichting Volte